0 objekt

Priser

Alla priser är i svenska kronor inkl. moms.

Leverans

Leveranstiden är 1-4 arbetsdagar efter utförd beställning om vi har varan i lager. 

Betalning

Du får hem varorna innan du betalar och behöver inte lämna ut ditt kortnummer.

Fakturan ligger med i paketet som levereras inom 1-4 arbetsdagar efter utförd order.

Betalningsvillkor 14 dagar (f.o.m. den dagen vi skickar paketet). Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Vi tar inte ut någon faktureringsavgift. 

Fraktkostnader
Vi använder posten för mindre försändelser som går att skicka i form av brev och för övriga försändelser använder vi DHL där kostnaden beror på vikten av din beställning.

Returer

Du har alltid 14 dagars bytesrätt/ångerrätt från det att du mottagit varan (dvs då paketet hämtats ut av dig på ditt utlämningsställe eller brevet/paketet kommit hem till dig). Bytes-/ångerrätt gäller ej rabatterade artiklar.

Kontakta oss först via vårt kontaktformulär innan du returnerar din vara för information om hur du går till väga. Du står själv för returfrakten och den följesedel eller faktura du fått ska skickas med returen. Varan måste vara i nyskick och oanvänd. Så fort vi har mottagit och kontrollerat varan drar vi av det på fakturan. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

Felleverans
Om du mot förmodan har fått fel vara så kontakta oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig att returnera varan. Vi står naturligtvis för returfrakten.

Reklamationer

Konsumentköplagen gäller när du handlar varor av oss. Kontrollera alltid att varan är felfri när du tar emot varan. En vara kan reklameras om varan har fabrikationsfel eller på annat sätt är defekt. Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Anmäl eventuell transportskada direkt till speditören vid mottagandet av varan. Skulle varan vara skadad eller på annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart. Kontakta oss via vårt kontaktformulär så hjälper vi dig. Vi står för fraktkostnader och hjälper dig naturligtvis med returen. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.